Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Of ik de beste linksback ter wereld kan worden? Waarom niet?'

Laatste update:

Mendy is momenteel koploper met City in de Premier League en mikt dit seizoen op minimaal 'twee of drie' hoofdprijzen. "Het project van deze club is een van de beste projecten in Europa en we willen graag doorgaan met het schrijven van geschiedenis", vertelt hij in gesprek met Téléfoot. De Frans international geeft aan dat Guardiola een grote rol heeft gespeeld bij zijn transfer naar het Etihad Stadium. "We hebben over voetbal en zijn filosofie gesproken. Hij is de volgende geweldige manager in mijn loopbaan."

Mendy hoopt zich ook persoonlijk door te ontwikkelen. "Of ik de beste linksback ter wereld kan worden? Waarom niet?", vraagt hij zich hardop af. "Er is nog een lange weg te gaan, maar met hard werken is alles mogelijk. Het is geen compleet gekke gedachte", aldus de verdediger, die volgend jaar op het WK in Rusland hoge ogen hoopt te gooien met Frankrijk. "We kunnen dat toernooi winnen. We hebben talentvolle, jonge spelers, maar beschikken ook over voldoende ervaring."

Denk jij dat Benjamin Mendy de beste linksback ter wereld kan worden?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
17
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties