Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Of ik de slechtst betaalde speler bij Oranje ben? Ja, honderd procent'

Laatste update:

Noppert was de verrassende eerste keus van Louis van Gaal voor het openingsduel tegen Senegal (0-2 winst). De Touer van Jouer maakte in de daaropvolgende wedstrijden een dermate sterke indruk, dat zijn plek in aanloop naar de kwartfinale tegen Argentinië nog nauwelijks ter discussie staat. Dat hij vrijdag in zijn vijfde interland tegenover Lionel Messi staat, weet de broodnuchtere Fries inmiddels aardig te relativeren.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Dat vind ik natuurlijk prachtig en het blijft een bijzonder verhaal dat ik hier sta", zegt Noppert. "Maar ergens raak je er ook al aan gewend. Of het nou bij Heerenveen is of bij Oranje tegen Argentinië en Messi; ze verwachten dat je de ballen tegenhoudt. In die zin verandert er niks." Het boottochtje van maandag was daarentegen wél ontnuchterend, zo vertelt de boomlange goalie grijnzend. "Ik ben bang dat ik nooit meer op zo'n bootje zal komen. In de zin van: zo'n luxe ding. Da's normaal helemaal niet mijn wereld, je moet ook dicht bij jezelf blijven, hè."

Noppert steekt dan ook niet onder stoelen of banken dat hij de slechtst betaalde speler van de Oranje-selectie is. "Jazeker, honderd procent. Mogen mensen gerust vragen hoor. Geen probleem. Lijkt me ook nogal logisch", lacht hij. Hoeveel het jaarsalaris van de Fries daadwerkelijk bedraagt, blijft nog in het ongewisse. Valentijn Driessen betuigde al spijt dat hij hem toen hij de kans kreeg niet om een bedrag heeft gevraagd. "Ik heb bij hem aan tafel gezeten vanochtend (dinsdagochtend, red.) en hij is inderdaad de slechtst betaalde Oranje-international op dit WK. Ik heb niet gevraagd wat hij verdient, dat had ik natuurlijk wel moeten vragen", aldus de chef voetbal van De Telegraaf in de podcast Kick-off.

WK
Nederland
2 - 2
Argentinië

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties