Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Of ik een medische keuring bij Real Madrid zal ondergaan? Onzin'

Laatste update:

"Een medische keuring bij Real? Onzin. Het is niet het moment om over dat soort dingen te praten, plus ik ben niet degene die dat soort dingen regelt. Ik ben nog niet vertrokken!", vertelt hij in gesprek met La Gazzetta dello Sport. "Om duidelijk te zijn: ik heb het naar mijn zin in Milaan, dat weet iedereen. Ik hou van de stad, ik maak een hoop doelpunten en ik ben de aanvoerder van een geweldige club. Dat soort dingen zijn belangrijk voor mij."

"Vragen over de transfermarkt moeten aan iemand anders worden gesteld. Ik ben alleen geïnteresseerd in wat er op het veld gebeurt. Ik moet alleen aan mijn taak denken, dat is scoren en het team helpen op het veld. Wanda (Nara, partner en zaakwaarnemer, red.) is degene die met de club praat. Inter heeft een clausule in mijn contract gezet en ik weet niet of die hoog of laag is, maar het is mijn bedoeling, en dat herhaal ik, om iets te winnen in dit shirt."

"Als er in de toekomst aanbiedingen of wat dan ook binnenkomen, zal er met Inter gesproken moeten worden, met Piero Ausilio (technisch directeur, red.) en de voorzitter. Dan zullen we verder gaan. Ausilio zegt dat veel spelers hun contract gaan verlengen? We hebben er al zoveel gehad en er zullen er nog veel bij komen! Piero onderhandelt graag met Wanda, ze hebben een haat-liefdeverhouding", sluit Icardi, die nog tot medio 2021 vastligt in het Giuseppe Meazza, af.

Denk jij dat Mauro Icardi volgend seizoen nog voor Internazionale speelt?

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
14
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
26
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
15
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties