Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Of ik een penalty neem? Ik zal ergens onderaan het lijstje staan'

Laatste update:

Noppert dacht lange tijd mee te gaan als penaltyspecialist en had zich al min of meer in die rol geschikt, totdat bondscoach Louis van Gaal plots een basisplaats voor hem had ingeruimd tegen Senegal. "Zelfs voor mij is het een verrassing", aldus de broodnuchtere goalie. "Aanvankelijk dacht ik ook alleen bij de WK-selectie te zitten voor de penalty's. Logisch toch? Omdat ik lang (2.03 meter, red.) ben en een grote reikwijdte heb. Nu sta ik zelfs in de basis van Oranje en zou dus zomaar onder de lat kunnen staan in de strafschoppenserie."

Middels een lijstje met favoriete penaltynemers bereidde Noppert zich de afgelopen dagen voor op de Argentijnen. "Dat kan op een bidon staan, of worden aangegeven vanaf de kant door iemand van de staf of door Remko Pasveer of Justin Bijlow. Daar moeten we nog over beslissen", aldus Noppert, die nog niet weet hoe hij zijn tegenstanders uit de concentratie gaat halen. "Ik zal doen wat in me opkomt. Nee, niet heen en weer rennen. Iets moet bij je passen. Je moet wel proberen de strafschopnemer af te leiden, in zijn hoofd gaan zitten. Hoe? Ik weet het echt nog niet. Je kijkt penalty's van ze terug, of je een voorkeur of patroon ziet en op basis daarvan ga ik reageren."

Valentijn Driessen beweerde woensdag dat Van Gaal met Noppert opnieuw een konijn uit de hoge hoed zou toveren, daar de doelman van Heerenveen over een goede trap beschikt en zomaar eens een strafschop zou kunnen nemen. Zelf houdt Noppert daar niet direct rekening mee. "We draaien als keepers mee bij het nemen van de penalty's. Ik heb er wat gemaakt, maar ook gemist. Op het lijstje van Van Gaal zal ik ergens onderaan staan. Het kan zijn dat ik er één moet nemen."

WK
Nederland
2 - 2
Argentinië

Meer nieuws

Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
10
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
11
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
42
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
29
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties