Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Of ik het respect mis voor Ajax in Nederland? Ja, eigenlijk wel'

Laatste update:

Op bezoek bij NEC gingen zelfs de supporters van de thuisploeg uit hun dak toen bleek dat Ajax, dat de plaatselijke trots net met 1-4 had verslagen, de titel was misgelopen. "Natuurlijk zijn er genoeg mensen die dat respect wel kunnen opbrengen. Toch vind ik dat als je kijkt naar waar wij voor staan, waar wij aan bouwen, dat er meer respect voor onze club mag zijn", zei Van den Boog in gesprek met Radio1.

"Een dag na de ontgoocheling in Nijmegen staat de voltallige Ajax-selectie weer voor een goed doel op het veld: Scoren voor Gezondheid, om kinderen op te vangen. Als je ook die verplichtingen na zo'n deceptie nakomt, ben je een echte club", vervolgde de algemeen directeur. "Het zou prettig zijn als mensen een keer zeggen: natuurlijk zijn ze de grootste en van nature moeten we hier ons tegen afzetten, maar we hebben toch eigenlijk ook heel veel respect voor ze. Het zou mooi zijn als dat eens een keer in Nederland werd geleerd."

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
7
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
10
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties