Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Of ik na 1 januari nog bij PSV speel? Dat weet ik niet'

Laatste update:

Ramselaar erkent voor de camera van FOX Sports dat hij teleurgesteld is in zijn rol bij het eerste: "Ja, natuurlijk. Niemand zou in mijn positie tevreden zijn. Natuurlijk ben ik teleurgesteld, maar zo gaat het soms in het voetbal. Ik moet hard werken en altijd honderd procent geven. Dat is het enige wat ik kan doen."

De 22-jarige Ramselaar is op dit moment niet bezig met een transfer, zo voegt hij eraan toe. Hij focust zich vooral op 'de korte termijn': "Dat is op dit moment het belangrijkste. Of ik 1 januari nog bij PSV speel? Dat weet ik niet, maar daar wil ik het liever niet over hebben. Ik wil hier slagen, maar ik denk dat iedereen begrijpt dat ik op dit moment niet tevreden ben. Voor de rest wil ik er niet te veel over zeggen."

"Natuurlijk praat ik met mijn trainer en de mensen om mij heen over de situatie, maar ik kijk naar de korte termijn. Het belangrijkste is dat ik fit blijf. Vandaag was een goede stap." De drievoudig international van het Nederlands elftal kwam dit seizoen vier keer in actie in de Eredivisie, met een totaal van 21 speelminuten.

Denk jij dat Bart Ramselaar het seizoen bij PSV afmaakt?

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
8
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
14
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
14
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties