Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Of ik naar Barcelona ga? We zullen het zien aan het einde van het seizoen'

Laatste update:

"Het heeft geen haast, ik heb nog een contract van twee jaar. Aan het einde van het seizoen zullen we zien hoe het verder gaat", wijdt Özil in een uitgebreid interview met Sport-Informationen-Dienst uit over de Barcelona-geruchten. Leicester City lijkt hoogstwaarschijnlijk met de Engelse titel aan de haal te gaan, maar de middenvelder wil niet spreken van een verloren seizoen: "Als we derde worden hebben we tenminste aan onze doelstelling voldaan. Het was dit seizoen misschien wel mogelijk geweest om kampioen te worden, maar we hebben teveel punten verspeeld tegen de kleintjes."

In zijn jeugd scheen Galatasaray interesse te hebben gehad in de Duitser, al noemde de voorzitter van de Turken Özil toen 'technisch vaardig, maar klein en zwak als een worm'. Dit is Özil zelf nog niet eerder ter ore gekomen: "Nee, dat hoor ik nu voor het eerst, maar ik was als jongen erg klein en dun. Nu ben ik 1,82, niet echt klein meer, al ben ik nog wel een van de kleinsten bij Arsenal", grapt hij.

Özil begint op een leeftijd te komen (hij is 27) dat hij zich meer bezighoudt met wat hij nog allemaal wil bereik in zijn loopbaan, al heeft hij niet echt een duidelijk doel voor ogen: "Ik wil zeker weer terugkeren naar Duitsland, daar is mijn familie en voel ik me thuis. Sportief gezien is er veel mogelijk. Ik zeg niet dat ik zeker terugkeer naar de Bundesliga of dat ik nog naar Turkije moet, maar ik sluit ook niets uit. Misschien blijf ik ook wel gewoon in Engeland."

Denk je dat Mesut Özil in de zomer naar Barcelona vertrekt?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
2
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
34
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties