Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Of ik naar Barcelona zou willen? Ik zou er zwemmend heen gaan'

Laatste update:

De 21-jarige Argentijn, die volgens voorzitter Maurizio Zamparini zeker veertig miljoen euro moet gaan opleveren, droomt ervan om ooit samen te spelen met landgenoot Lionel Messi. "Of ik open zou staan voor een overstap naar Barcelona? Ik zou er zwemmend heen gaan", maakte Dybala duidelijk bij Radio Belgrano. "Ik zou niet eens naar huis gaan om mijn zwemkleding aan te trekken. Ik moet immers alleen maar de Middellandse Zee over..."

Dybala is bezig aan zijn derde seizoen bij Palermo, maar is pas dit voetbaljaar echt op schot. Vorig jaar had hij ook al een basisplaats bij de eilandbewoners, maar in de Serie B wist hij maar vijf keer te scoren. Palermo promoveerde naar de Serie A en op een niveau hoger scoort Dybala opvallend genoeg een stuk gemakkelijker. Barcelona mag in de aankomende zomer nog geen nieuwe spelers halen; als de Catalanen Dybala echt willen hebben, moeten alle partijen wachten tot medio 2016.

Zie jij Paulo Dybala als een speler die in de toekomst voor Barcelona zou kunnen spelen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
32
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties