Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Of ik nog met Cristiano ga spreken? Nee, hij blijft bij Real'

Laatste update:

Ronaldo werd de voorbije weken in verband gebracht met clubs als Manchester United en Paris Saint-Germain, nadat verhalen opdoken over zijn onvrede met het belastingonderzoek naar hem. "Hij is nu op vakantie. Hij rust uit en dat heeft hij verdiend", vertelt Zidane aan ESPN. "We zullen op hem wachten en na zijn vakantie keert hij terug bij ons. Meer is er niet. Of ik nog persoonlijk met hem ga spreken? Nee, want Cristiano speelt bij Real Madrid en gaat bij ons blijven."

Wel neemt Zidane op korte termijn afscheid van een andere aanvaller: Álvaro Morata staat op het punt om bij Chelsea te tekenen. De partijen zijn in afwachting van een persoonlijk akkoord. "We wensen hem al het geluk van de wereld, maar minder tegen Real Madrid", lacht Zidane. "Uiteindelijk weten we dat Madrid zijn thuis is. Dat is het altijd geweest, hij heeft daar zijn hele leven doorgebracht. Maar je moet soms beslissingen nemen en hij heeft besloten naar een andere club te gaan."

Vooralsnog raakte Real Madrid drie spelers definitief kwijt. Burgui, Diego Llorente en Mariano Díaz werden verkocht aan respectievelijk Deportivo Alavés, Real Sociedad en Olympique Lyon. Bovendien wordt James Rodríguez voor twee seizoenen gestald bij Bayern München, is Fábio Coentrão op huurbasis naar Sporting Portugal gegaan en trok Pepe transfervrij naar Besiktas. Theo Hernández en Dani Ceballos zijn vooralsnog de enige zomeraankopen van Zidane.

Denk je dat Cristiano Ronaldo inderdaad bij Real Madrid blijft?

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
0
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties