Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Of Kaj Sierhuis na de zomer nog steeds hier speelt, dat weet ik niet'

Laatste update:

Hoekstra stelt de ene topclub dus niet boven de andere. "Nee, maar ik ben een grotere fan van het spel van Ajax", zegt hij in gesprek met Ajax Showtime. "Wat dat betreft denk ik ook dat Ajax gaat winnen." De voormalige assistent-trainer van Groningen snapt wel waarom Ajax zondag onderuit ging tegen de Trots van het Noorden. "Het is altijd de wedstrijd van het jaar natuurlijk. Ajax is de te pakken ploeg. Met de juiste agressie heeft FC Groningen het Ajax heel moeilijk gemaakt."

Lisandro Martínez oudje bij Ajax: 'Maar ik leer ook elke dag'

Volgens Hoekstra had Ajax tegen Groningen veel baat bij de entree van invaller Lassina Traoré. "Ik vond dat Traoré het goed invulde. Hij maakt wel een goede indruk met zijn power. Hij kan ook goed voetballen in de kleine ruimte." Hoekstra adviseert Erik ten Hag echter niet om Dusan Tadic naar de bank te verwijzen. "Hij is té goed. Verder is het lastig hoe je het verder met Ryan Babel, Quincy Promes en Donny van de Beek eromheen doet."

Kaj Sierhuis, die als huurling zondag uitgerekend scoorde tegen Ajax, staat er volgens Hoekstra goed op in Groningen. "Ze zijn tevreden over hem, Het is natuurlijk een andere speelstijl dan hij bij Ajax gewend was, maar hij weet zich steeds beter aan te passen. Hij is heel populair hier en zit vol energie. Het is gewoon een goede spits. Maar of hij na de zomer nog steeds hier speelt, dat weet ik niet." Groningen heeft een optie tot koop bedongen op Sierhuis, die bij Ajax nog vastligt tot medio 2021. De Telegraaf meldt woensdag dat Ajax een miljoenenbod van Stade Reims heeft ontvangen op Sierhuis.

Ajax moet Kaj Sierhuis volgend seizoen een nieuwe kans geven

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties