Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Of ze komen met tips voor Marcelo en Ronaldo die ik dan moet doorgeven'

Laatste update:

"Ik maak me niet druk dat ik nog niet veel speel, want in mijn koppie zit het gewoon goed. Ik ben nog altijd teruggekomen na tegenslag zoals blessures en aanpassingsproblemen", vertelt de negentienjarige aanvaller aan De Limburger. Ondertussen vinden zijn ploeggenoten bij VVV het leuk om met Peeters te dollen. "Ik ken de grapjes over mijn haarbandje en kan erom lachen. Natuurlijk steken ze daar de draak mee, dat hoort erbij. Of ze komen met tips voor Marcelo en Cristiano Ronaldo die ik dan moet doorgeven."

Peeters speelde tussen 2007 en 2011 in de jeugdopleiding van PSV en kwam daarna drie jaar uit in de opleiding van Ajax. Daar zag hij meer kansen, legt hij uit. "Ik heb me aangepast en behoorde tot de grootste talenten in Amsterdam. Toen kwam Real en moest ik me weer aanpassen. De taal leren, knokken tegen nog grotere talenten." Dat hij onlangs een driejarig contract tekende in Madrid, doet hem goed. "Daar spreekt vertrouwen uit. En dat vertrouwen heb ik ook in mezelf."

Verwacht je dat Mink Peeters een basisplek afdwingt bij VVV-Venlo?

Meer nieuws

Ipswich Town met een been in de Premier League na overwinning op Coventry City
0
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
73
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
8
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
15
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties