Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Officieel: Jorrel Hato verlengt contract bij Ajax met drie seizoenen

Laatste update:

Ajax troeft meerdere buitenlandse clubs af met de verlenging van Hato, die eerder in de belangstelling stond van ploegen uit de Europese top. "De Rotterdammer mocht zich vanwege zijn uitstekende spel verheugen in de belangstelling van de complete top in de Premier League, waarbij Arsenal financieel het verst wilde gaan", schreef Mike Verweij maandagavond namens De Telegraaf.

Hato en zijn zaakwaarnemer Humphrey Nijman waren echter van mening dat eerstgenoemde nog niet uitgeleerd is in Nederland. Het tweetal vindt dat het verstandiger is om in de Eredivisie te blijven spelen, 'mits daar een goede aanbieding tegenover zou staan'.

Hato is sinds eind vorig seizoen niet meer weg te denken uit de hoofdmacht van Ajax. De jonge linkspoot miste deze campagne nog geen minuut en werd voor zijn stormachtige ontwikkeling in november beloond door bondscoach Ronald Koeman, die hem opriep voor het Nederlands elftal. Hato maakte zijn debuut in het uitduel met Gibraltar (0-6).

Hato, die al geregeld de aanvoerdersband droeg van Ajax, sprak vorige week nog met De Telegraaf over zijn toekomst in de hoofdstad. "Ik ben pas 18 jaar en dit seizoen is pas mijn eerste echte Eredivisie-seizoen als basisspeler. Ik weet dat ik hier nog genoeg kan leren."

Géén afkoopclausule


Fabrizio Romano meldde ruim een uur na Verweij dat beide partijen twee weken geleden een akkoord bereikten. "Er is geen afkoopclausule opgenomen in het nieuwe contract", voegde Romano toe.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Jordan Henderson valt op het veld woedend uit tegen Brian Brobbey
0
Uniek scenario om plek 3: AZ en FC Twente spelen mogelijk beslissingswedstrijd
5
Ajax maakt na duel met Almere City Speler en Talent van het Jaar bekend
4
Van 't Schip maakt verwijt aan Ajax: 'Er zat meer in dan plek 5, indien...'
12
Live meepraten in de Serie A: Juventus - Salernitana
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties