Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ofir Marciano gewond door vuurwerk tijdens PEC Zwolle - Feyenoord

Laatste update:

"We krijgen net te horen dat Marciano een schram op zijn been heeft door het vuurwerk, wat natuurlijk ongelooflijk is", zegt presentatrice Aletha Leidelmeijer van ESPN. "Het is verschrikkelijk kansloos. Ze gaan naar binnen." Kees Kwakman is verbijsterd. "Het is niet te geloven. Het is zo'n mooie wedstrijd, ook voor de PEC-supporters. PEC zit nog vol in de wedstrijd. Omdat Senesi dan een overtreding maakt en ze het geel vinden, gooien ze vuurwerk."

"Het zijn gewoon één of twee gasten. Je wordt er stapelgek van, iedere keer", aldus Kwakman. De stadionspeaker van PEC riep de supporters vervolgens op om de ploeg op de best mogelijke manier te steunen. Na ongeveer dertien minuten werd de wedstrijd hervat. Op het moment van de staking stond het 1-1 door een eigen doelpunt en een doelpunt aan de goede kant van Luis Sinisterra.

"Ik denk dat het voor PEC gunstiger is om even naar binnen te gaan, want Feyenoord had echt iets veranderd. Je zag dat ze na de 1-1 beter in het spel kwamen", aldus Kwakman. "Misschien was er bij PEC ook sprake van een stukje vermoeidheid, omdat ze enorm veel moeten geven om dit voor elkaar te krijgen. Nu kunnen ze de ploeg misschien wat anders neerzetten." Eerder dit seizoen werd tijdens wedstrijden als SC Cambuur - FC Utrecht, FC Utrecht - Vitesse en Vitesse - Sparta Rotterdam al vuurwerk op het veld gegooid.

-

Meer nieuws

Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
0
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
10
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
13
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
20
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
72
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties