Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Okoye over hectische aanloop naar droomtransfer: 'Dat was niet echt leuk'

Laatste update:

"Mijn management had al sinds begin dit jaar contact met meerdere clubs", vertelt de Nigeriaanse goalie van Sparta. "Southampton, Burnley en Crystal Palace zaten ook achter mij aan en waren in gesprek met mijn management. Maar als je een aanbieding zoals die van Watford krijgt, moet je dat gewoon doen. Watford heeft me met clubbaas Gino Pozzo overtuigd: de gesprekken en het vertrouwen, ze hebben me als nummer één gehaald voor de Premier League en het Championship", doelt Okoye op een eventuele degradatie naar het tweede niveau.

Volgens het Algemeen Dagblad is met de transfer van Okoye zo'n zeven miljoen euro gemoeid, waarmee hij de boeken ingaat als duurste uitgaande transfer in de clubgeschiedenis. De keeper lost Marvin Emnes af, die in 2008 voor vier miljoen euro de overstap maakte naar Middlesbrough. "Twee jaar ervaring in de Eredivisie moet genoeg zijn", gaat Okoye verder. "Ik wil de top halen en daar blijven. Dit is een geweldige competitie met mooie clubs, fans en spelers en het vergt veel om in deze competitie te overleven en in de basis te staan. Maar ik had een volgende stap nodig om te blijven groeien als speler en als mens."

Het contract van de Nigeriaanse doelman liep tot medio 2025 op Het Kasteel, maar dat dient hij dus niet uit. De transfer naar Watford vindt op 1 januari 2022 plaats, waarna Sparta de doelman tot aan het eind van het seizoen terug huurt. Beide clubs bereikten in de nasleep van de competitieduel met Willem II een akkoord over de vijfvoudig international. "Ik checkte om vier uur 's nachts met mijn zaakwaarnemer in bij het hotel in Londen en ging een dag later naar de medische keuring. Het duurde alles bij elkaar vier uur. Ik werd volledig gecheckt met allemaal zoemende apparaten om me heen. Dat was niet echt leuk."

Denk jij dat Maduka Okoye gaat slagen bij Watford?

Meer nieuws

Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
11
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
11
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
21
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
41
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties