Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Old Trafford maakt indruk: 'Je moet genieten, maar ook top presteren'

Laatste update:

Van Nistelrooij maakte in het verleden de overstap van PSV naar United en kwam terecht in een 'voetbaltempel met 76.000 mensen en een ambiance waar je u tegen zegt'. Woensdagavond zullen de spelers van PSV ervaren hoe het is om op een vol Old Trafford te spelen. "Je moet er aan de ene kant van genieten, maar aan de andere kant wel zorgen dat je top presteert. Daar een mix in vinden is best wel lastig", zegt Van Nistelrooij in gesprek met De Telegraaf.

Ronald Waterreus weet ook dat Old Trafford een speciaal stadion is. "Voorafgaand aan de zege van PSV in de thuiswedstrijd had ik het gevoel dat winst op United erin zat. Nu zie ik dat minder snel gebeuren", zegt de voormalig keeper tegen NU.nl. "Op Old Trafford zullen die krachten minder snel loskomen. PSV mag dit keer blij zijn als het een punt pakt. Ook omdat United beter draait dan aan het begin van het seizoen."

"Ik zou de spelers van PSV adviseren om niet te veel ontzag te hebben voor Manchester United, want thuis hebben ze laten zien waartoe ze in staat zijn", zegt Jaap Stam in De Telegraaf. "En spelen op Old Trafford kan ook iets extra's losmaken. Zo'n ambiance kan het beste in spelers naar boven halen."

-
Denk je dat PSV opnieuw kan winnen van Manchester United?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
133

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties