Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oliedomme rode kaart wordt Van Gaal fataal in derby

Laatste update:

David de Gea werd bij Manchester United verkozen tot Speler van de Maand oktober en in de openingsfase van de derby liet de keeper maar weer eens zien waarom. De ploegen begonnen afwachtend en gelijkwaardig, maar na een minuut of vijftien werd Manchester City gevaarlijker. Tot twee keer toe verrichtte De Gea een prachtredding: eerst werkte hij een inzet van Jesús Navas weg, even later gooide hij zich voor de bal toen hij Agüero voor zich zag opdoemen.

In aanvallend opzicht kwam Manchester United er niet meer uit en zeker niet meer toen Smalling een oliedomme rode kaart pakte. Eerst liep de verdediger keeper Joe Hart in de weg, toen de sluitpost wilde uittrappen. Niet veel later stopte hij James Milner onder het gras voor een meer dan terechte tweede gele kaart. Van Gaal herstelde de verhoudingen achterin door Adnan Januzaj te slachtofferen voor Michael Carrick.

Smalling kreeg terwijl hij van het veld afwandelde een ijzige blik van Van Gaal en diens assistent Ryan Giggs. De rode kaart werd Manchester United voor rust nog niet fataal, al claimde Manchester City nog wel twee strafschoppen. Eerst werd Agüero aangetikt door Marouane Fellaini, even later ging Yaya Touré voor de neus van De Gea tegen het gras. Het werd voor Manchester United een kwestie van tegenhouden, zeker toen ook de tweede centrumverdediger van het veld moest. Marcos Rojo mocht in ieder geval nog vervangen worden: de Argentijn ontwrichtte zijn schouder na een flinke sliding. United speelde vanaf dat moment Carrick en Patrick McNair in het hart van de defensie.

Ondertussen bleef het penaltyclaims regenen: Daley Blind kreeg een bal tegen zijn arm en Agüero ging door toedoen van Carrick en Fellaini ook maar weer eens naar de grond. Verlossing kwam er via de topscorer van de Premier League. Touré stuurde Gaël Clichy weg met een heerlijke pass; de voorzet werd door Agüero gepromoveerd tot assist (1-0). Manchester City was oppermachtig en ging op jacht naar de 2-0, maar kwam niet verder dan een bal op de paal van Navas. Een slotoffensief van Manchester United leverde bijna nog een goal op, maar na een fantastische solo van Wayne Rooney zag Ángel Di María zijn inzet gekeerd worden door Joe Hart.

-
Zie jij Manchester United nog steeds als titelkandidaat?

Meer nieuws

Zwaargewicht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0
Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
7
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
19
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
54
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
5
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties