Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'

Laatste update:

Van Gelder heeft de finale van de Europa League tussen Atalanta en Bayer Leverkusen (3-0) niet gezien, maar er wel alles over gelezen in de kranten. "Ik heb met name gelezen hoe Koopmeiners zich manifesteert", zo klonk het donderdagavond in De Oranjezomer. "En om in de terminologie van Louis van Gaal te blijven.... Je speelt op zes, op acht of op tien. In de as van het veld, en dat kan hij allemaal."

Meer: ESPN deelt beelden van strompelende Brian Brobbey; oorzaak blessure lijkt bekend | Jack van Gelder vindt dat Frenkie de Jong ‘volwassener’ had moeten zijn

"Dat kan een hele belangrijke steunpilaar worden voor het Nederlands elftal", schoof Van Gelder Koopmeiners naar voren als potentiële basisklant. "Ik heb geen idee hoe Koeman daar instaat, maar het is natuurlijk een geweldig succes voor die jongen. En ze zeggen dat hij voor meer dan vijftig miljoen euro naar een nog grotere club dan Atalanta gaat."

Presentatrice Hélène Hendriks wierp direct op dat Koopmeiners reeds is genoemd bij Juventus. "Ik denk dat deze jongen zó veelzijdig is, dat hij in iedere grote competitie kan spelen. Bij een Italiaanse topclub, maar ook in de Premier League. Of in Spanje. Als je een goede voetballer bent, kun je in die grote competities terecht", heeft Van Gelder vertrouwen in de voormalig AZ'er.

"Maar je moet goed binnenkomen", benadrukte Van Gelder. "En met deze cup (de Europa League, red.), en dit resultaat, en wellicht ook met een basisplaats of succes in het Nederlands elftal, dan heb je een aardig visitekaartje."

Oranje


Of Koopmeiners daadwerkelijk gaat starten op het EK, blijft dus de vraag. "Ik kan niet helemaal bepalen wat Koeman op het middenveld wil doen. Dat is de meest cruciale plek in je elftal. De balans op het middenveld bepaalt of je een goed elftal hebt. Je kan hele goede verdedigers en aanvallers hebben, maar daar ligt de crux. En ik heb geen idee welke keuzes Koeman gaat maken", aldus Van Gelder.

Koopmeiners (26) staat inmiddels op 21 interlands in het shirt van het Nederlands elftal. In de laatste interland van Oranje, de 2-1 nederlaag tegen Duitsland in een oefeninterland in maart, ontbrak de middenvelder van Atalanta vanwege een lichte blessure.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Verdient Teun Koopmeiners een basisplek in Oranje?

Meer nieuws

Machtige kopbal Jude Bellingham bezorgt matig Engeland zege in EK-opener
67
Tv-commentator bij Servië - Engeland wordt plots onderbroken door muziek
6
Willy Dullens (79), viervoudig Oranje-international, overleden
0
Lukas Podolski komt met 'genadeloze bespotting' van Memphis Depay
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
27
Perez is enorm gecharmeerd van één speler in Oranje: 'Steengoed, weergaloos'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties