Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Olympiacos lijkt Oranje-opponent te verkiezen boven Marco Bizot

Laatste update:

Sander Berends, journalist van ELF Voetbal, meldde vorige week maandag op Twitter nog dat AZ in vergaande onderhandelingen was met het bestuur van Olympiacos over een transfer van de dertigjarige doelman. In gesprek met De Telegraaf bevestigde Bizot heel graag naar Griekenland te willen gaan.

Het contract van Bizot in Alkmaar loopt af in de zomer van 2022. Van een akkoord over een transfersom was vorige week nog geen sprake. "Het moet nog wel rondkomen", beaamde Bizot. "De onderhandelingen lopen al een tijdje." Na de vraag of hij openstaat voor de stap naar Olympiacos, hoeft hij niet lang na te denken. "Zó, zeker voor dít avontuur. Het heeft alles wat ik wens." Naar nu blijkt is de overgang van Bizot naar Olympiacos dus twijfelachtig geworden.

Afgelopen seizoen werd Olympiacos op overtuigende wijze kampioen van Griekenland. Het was de tweede landstitel op rij voor de club die in februari nog te sterk was voor PSV in de zestiende finales van de Europa League. In maart werd de Griekse topclub in dat toernooi uitgeschakeld door Arsenal. Ondanks het kampioenschap is Olympiacos niet zeker van kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League. De club stroomt in de tweede voorronde in op weg naar het miljardenbal.

Meer nieuws

Moet Feyenoord Excelsior zondag een handje helpen? 'Nee, natuurlijk niet'
3
Driessen onthult: 'Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat'
2
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Roda JC - NAC Breda
0
Vitesse lijkt definitief verlost van Russische inmenging: 'Dat is zeer positief!
55
VZ Kort: Lasse Schöne is ook volgend seizoen in de Eredivisie te bewonderen
77
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties