Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Olympique Lyon doet mededeling over exacte transfersom voor Kenny Tete

Laatste update:

Het is een geweldig gevoel. Ik voel me gezegend om hier te zijn", reageert de 24-jarige Tete tegenover het clubkanaal van Fulham. "Ik kan niet wachten om aan mijn nieuwe avontuur te beginnen en mijn nieuwe teamgenoten te ontmoeten. Toen ik hoorde van Fulhams interesse was ik meteen enthousiast. Ik sprak met mensen om me heen en wist al snel dat ik Lyon wilde verlaten om me bij Fulham te voegen. Het team is nu terug in de Premier League en ik zal honderd procent geven om ons daar te houden."

Meer: Kenny Tete maakt met tekenen contract einde aan geruchten over Besiktas

Tete kwam in drie seizoenen tijd tot tachtig optredens in het shirt van de Franse club. Les Gones namen de 24-jarige rechtsback in 2017 over van Ajax. Met de transfer was destijds een bedrag van vier miljoen gemoeid. Tete verlaat Lyon met één doelpunt en negen assists achter zijn naam.

De Franse journalist Manu Lonjon meldde maandagavond tijdens het Nations League-duel van het Nederlands elftal met Italië (0-1) dat Tete zijn loopbaan gaat vervolgen bij Fulham. De vleugelverdediger zat op dat moment op de reservebank van Oranje. Een dag later blijkt dus dat Tete inderdaad de overstap maakt naar de club uit West-Londen, waar Scott Parker als manager de scepter zwaait.

Tete gaat bij Fulham de concurrentiestrijd aan met Denis Odoi en Cyrus Christie, de overige rechtsbacks in de selectie van the Cottagers. Wellicht dat de flankspeler zaterdag tegen Arsenal al zijn Premier League-debuut maakt namens Fulham, dat eerder al Anthony Knockaert, Harrison Reed, Mario Lemina en Antonee Robinson naar Craven Cottage wist te halen.

Verstandige keuze van Kenny Tete?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties