Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Olympique Lyon laat na PSG te verstoten na forse nederlaag in Toulouse

Laatste update:

Toulouse - Olympique Lyon 3-0
Bij een zege in Toulouse had Olympique Lyon concurrent Paris Saint-Germain weer van de koppositie kunnen verstoten, maar les Gones liepen averij op tegen de nummer negen van de Ligue 1. Dat was te wijten aan een rake kopbal van Wissam Ben Yedder, die op aangeven van ploeggenoot Franck Tabanou na vijftig minuten spelen de enige treffer van de wedstrijd op zijn naam schreef. Lyon had daarvoor doelman Ali Ahamada van Toulouse nauwelijks op de proef weten te stellen.

Ook na de 1-0 voor thuisploeg bleef het in aanvallend opzicht opvallend pover wat de gasten lieten zien. De zege voor Toulouse kwam dan ook geen moment serieus in gevaar en twee minuten voor tijd was het helemaal gedaan met alle spanning. Jeugdinternationale Ben Yedder maakte namelijk met zijn tweede van de avond aan de onzekerheid een einde. Dat Étienne Capoue er vervolgens ook nog 3-0 van maakte, bleek vooral van waarde voor de verhoging van de feestvreugde.

Paris Saint-Germain - Troyes 4-0
Troyes won dit seizoen pas eenmaal in de competitie en het bezoek aan het Parc des Princes bracht daarin geen verandering. De relatief jonge club, die pas halverwege de jaren tachtig van de vorige eeuw werd opgericht, kruiste voor het eerst sinds zes seizoenen weer eens de degens met les Parisiens en kwam na ruim een kwartier spelen op achterstand. Ibrahimovic verrichtte goed werk aan de rechterkant en legde terug op Maxwell, die uithaalde en Yohann Thuram-Ulien het nakijken gaf. De keeper van Troyes was wel alert bij een kopbal van Ezequiel Lavezzi, die in de Champions League midweeks nog twee goals had gemaakt.

Aan de overkant trad Salvatore Sirigu reddend op toen Jean-Christophe Bahebeck hem onder vuur nam. In de tweede helft vergrootte PSG de marge naar twee en opnieuw kwam de laatste pass van Ibrahimovic. De Zweedse alleskunner stelde ditmaal met een goede steekbal uitblinker Matuidi in staat te scoren. Vervolgens joeg Ibracadabra zelf met de linkervoet een kiezelhard schot langs Thuram-Ulien en bekroonde hij een nieuwe sterke wedstrijd. Hij maakte ook zijn 250e doelpunt in zijn 511e duel als clubspeler. Christophe Jallet kwam twintig minuten voor tijd Gregory van der Wiel aflossen. In de laatste fase kwam Ibrahimovic nog lelijk in botsing met de Troyes-keeper; dat kon echter niet voorkomen dat hij op aangeven van Lavezzi 'gewoon' zijn vierde maakte, vlak voor tijd.

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties