Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Olympique Lyon neemt verrassend standpunt in: 'Dan kan Alex naar Parijs'

Laatste update:

Collega-preses Nasser Al-Khelaifi van PSG mag zich gerust melden in Lyon, laat Aulas weten aan France Football. Het is de vraag of de Qatarese miljardair daarvoor openstaat: volgens Aulas heeft Al-Khelaifi ooit aan de Franse bondsvoorzitter Noël Le Graët verteld dat hij niet graag de portemonnee trekt voor Franse voetballers. "Omdat voorzitters van andere Franse clubs dat niet op prijs stellen", zegt Aulas. "Maar als hij een bod uitbrengt dat minstens zo hoog is als biedingen van andere clubs, dan kan Alex zonder problemen naar Parijs."

"Ik wil dat Nasser dat weet", vervolgt de voorzitter van Lyon. "Ik ben een zakenman en een moderne clubvoorzitter. Transfergeld moet opnieuw worden geïnvesteerd in het Franse voetbal. Dat deed ik ook altijd toen wij op ons hoogtepunt zaten. Als het geld over de grens wordt besteed, worden onze concurrenten daar sterker van." Volgens Engelse media vraagt Lyon 55 miljoen euro plus nog eens 12 miljoen euro aan eventuele bonussen voor Lacazette, wiens contract doorloopt tot medio 2019.

Vind je het standpunt van Jean-Michel Aulas verstandig?

Meer nieuws

NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
0
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
5
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
5
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties