Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Olympique Marseille bevestigt aangekondigde komst van Alexis Sánchez

Laatste update:

Sánchez stond in Milaan nog tot medio 2023 onder contract voor een salaris van zeven miljoen euro netto per jaar. De ervaren Chileen was inmiddels ver afgedaald in de pikorde bij Inter, dat hem daarom liever kwijt dan rijk was. Sánchez maakte gebruik van die onderhandelingspositie door een 'oprotpremie' te eisen. Na behoorlijk wat gesteggel kwam er dus een akkoord voor 4,5 miljoen euro, bijna twee derde van zijn jaarsalaris.

Door vervolgens voor drie miljoen euro per jaar te tekenen bij Marseille, gaat Sánchez er financieel zelfs op vooruit. De aanvaller fungeerde de afgelopen drie jaar voornamelijk als back-up bij Inter, dat inmiddels ruim in de aanvallers zit. Lautaro Martínez geldt als ster in de voorhoede, terwijl Romelu Lukaku na een totaal mislukt jaar bij Chelsea op huurbasis terugkeerde. Verder zijn ook Joaquín Correa en Edin Dzeko gewaardeerde krachten voorin.

Sánchez eindigt op 108 wedstrijden voor Inter, waarin hij 20 goals en 23 assists produceerde. Hij pakte de afgelopen drie seizoenen onder meer een landstitel en Coppa Italia. Sánchez vervolgt zijn prijzenjacht dus in Marseille, dat dit seizoen uitkomt in de groepsfase van de Champions League. L'OM hoopt na de komst van Sánchez een van de aanvallende opties voorin te verkopen: Arek Milik, Cédric Bakambu, Bamba Dieng, of (de Colombiaanse) Luis Suárez.

Meer nieuws

'Oud-Ajacied Babangida zwaargewond na auto-ongeluk; broer overleden'
4
Profdarter Huybrechts krijgt klappen en breekt schouder na Belgische bekerfinale
4
De Telegraaf noemt redenen waarom Ajax-deal Potter klapte; Ten Hag weer in beeld
35
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
29
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties