Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Olympique Marseille haalt grote naam na fiat van José Mourinho

Laatste update:

Ünder, 23 jaar, werd vorig seizoen door AS Roma verhuurd aan Leicester City, maar dat was geen onverdeeld succes. Een concurrentiestrijd met Justin Kluivert, die in de voorbije voetbaljaargang werd verhuurd aan RB Leipzig, zat er niet in, daar Mourinho toestemming gaf om de Turk opnieuw op huurbasis te laten gaan. Opvallend genoeg werd ook Kluivert aan L'OM gelinkt, maar hij blijft voorlopig in Rome.

Olympique Marseille heeft grote plannen voor komend seizoen. De Zuid-Franse club betaalde eerder 25 miljoen euro aan Flamengo voor de diensten van Gerson. De 24-jarige middenvelder speelde eerder voor AS Roma en Fiorentina. Voor een bedrag van drie miljoen euro werd Amerikaans international Konrad de la Fuente van Barcelona overgenomen. De Zuid-Fransen zijn echter nog lang niet klaar op de zomerse transfermarkt.

Olympique Marseille wil komende week ook doelman Pau López op huurbasis van AS Roma overnemen en verwacht ook een akkoord met Arsenal over Matteo Guendouzi. De middenvelder sloeg een voorstel van Benfica af omdat hij uitsluitend voor Olympique Marseille wil spelen. Met de Londenaren is men ook in gesprek over William Saliba. De verdediger kan alleen gehuurd worden zónder optie tot koop.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties