Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Om deze 2 redenen is Vivell nog niet aangesteld als nieuwe 'TD' van Ajax

Laatste update:

Vivell was van 2015 tot 2020 directeur scouting afdeling en technisch coördinator bij Red Bull Salzburg. Daarna ging hij aan de slag als technisch directeur bij RB Leipzig. Chelsea stelde Vivell in november 2022 aan als 'TD'. In de zomer van 2023 vertrok hij echter alweer, omdat de club een andere richting op wilde gaan.

Algemeen directeur Alex Kroes liet na zijn aanstelling weten dat hij komende zomer de verantwoordelijkheid op zich gaat nemen op technisch gebied. Kroes wordt ondersteund door hoofdscout Kelvin de Lang, director of football Marijn Beuker en de technische mensen in het bestuur van Ajax.

Het plan is dat er na de zomerse transferwindow iemand anders wordt aangesteld die zich over de inkomende en uitgaande transfers van de Amsterdammers gaat buigen. Vivell is dus de belangrijkste kandidaat om deze functie bij Ajax te vervullen.

Vivell wordt tot de zomer nog doorbetaald door Chelsea. Het is volgens Van Duijn een van de redenen dat de Duitser nog niet in de Johan Cruijff ArenA heeft getekend.

Indien Vivell wel snel tekent, dan is het goed mogelijk dat hij tijdens cruciale herstelwerkzaamheden voor Ajax 'een krasje oploopt' wanneer de transferwindow tegenvalt. Kroes lijkt het afbreukrisico daarom te willen verkleinen, want wat zeker is, is dat Ajax voor een bewogen transferzomer staat.

Meer nieuws

Ajax heeft Philippe Sandler gescout: dit is de uitkomst
7
Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona
40
Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0
Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
1
FC Twente hard op weg naar Champions League-voorrondes na overwinning op Almere
13
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
172

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties