Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Om hier kans op te maken, ben ik van Ajax naar Feyenoord gegaan'

Laatste update:

De keeper kwam weer in beeld bij het Nederlands elftal en keepte dinsdag een prima wedstrijd tegen Spanje. "Om hier kans op te maken, ben ik van Ajax naar Feyenoord gegaan", maakt Vermeer duidelijk in De Telegraaf. De doelman speelde dinsdag zijn vijfde interland voor het Nederlands elftal en heeft in al deze wedstrijden nog 'de nul' gehouden.

"Het is een mooie statistiek. Die kende ik voor de wedstrijd en wilde ik in stand houden", zegt Vermeer. "Dit hoop ik nog lang vol te houden." De eerstvolgende EK-kwalificatiewedstrijd van Oranje is in juni, tegen Letland. Vermeer hoopt dan weer te mogen keepen, maar weet dat Cillessen op het moment nog de eerste doelman van Oranje is.

-
Wie vind je beter?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
30
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
26
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
12
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
2
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties