Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

OM: Rijgedrag Rai Vloet leidde tot dodelijk ongeval op A4

Laatste update:

Donderdagmiddag stond een pro-formazitting over de zaak op de rol bij de rechtbank in Alkmaar. De zitting ging enkel over het vraagstuk of het rijbewijs van Vloet langer ingevorderd blijft. De rechtbank kwam tot de conclusie dat de invordering van het rijbewijs verlengd moet worden, waartegen Vloet zich niet verzette. De middenvelder was niet bij de zitting aanwezig: Vloet bevindt zich momenteel in Kazachstan, waar hij voetbalt. Uit de zitting kon wel de conclusie getrokken worden dat de officier van justitie Vloet gaat vervolgen voor het veroorzaken van een dodelijk ongeval en niet voor doodslag. Wanneer de zaak inhoudelijk wordt behandeld is nog niet bekend.

In november vorig jaar veroorzaakte de 26-jarige Vloet een ongeluk op de A4 bij Hoofddorp, waarbij de vierjarige Gio om het leven kwam. Later bleek dat de profvoetballer met twee keer zoveel alcohol als toegestaan achter het stuur zat en tevens ruim tweehonderd kilometer per uur reed. Eerder had Vloet bij zijn toenmalige club Heracles Almelo aangegeven dat hij niet te hard reed en niet teveel alcohol had genuttigd. Zijn rijgedrag was volgens de officier van justitie 'roekeloos en zeer onvoorzichtig', zo bleek donderdag. 'In het belang van de verkeersveiligheid en met het oog op de verdenking' krijgt hij zijn rijbewijs voorlopig niet terug.

Na een korte afwezigheid bij Heracles keerde Vloet enkele weken later terug op het trainingsveld en kwam hij op 15 januari binnen de lijnen voor de club in de uitwedstrijd tegen NEC (0-0). Verschillende supportersgroepen van de club uit Almelo waren verbolgen over de terugkeer van de aanvallende middenvelder en wachtten na het duel de spelersbus op. Na gesprekken met de clubleiding werd geconcludeerd dat de positie van Vloet bij de club onhoudbaar was geworden en hij beter kon vertrekken. Eind maart kondigde FC Astana de komst van Vloet aan.

Meer nieuws

Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
27
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
32
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties