Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Omhaal van Luuk de Jong vormt hoogtepunt bij ruime zege PSV

Laatste update:

PSV mocht van geluk spreken dat het heelhuids uit de openingsfase kwam. De beste kansen waren immers voor FC Utrecht, dat in de eerste tien minuten al meermaals had kunnen scoren. Sander van de Streek stuitte van dichtbij op Jeroen Zoet, de rebound was niet besteed aan Gyrano Kerk en vervolgens was er nog een gigantische kans voor Mark van der Maarel. De opgekomen back schoot op de binnenkant van de paal, waarna de bal in de handen van Zoet belandde. Het bleken dure missers, want even later deelde PSV twee dreunen uit aan de bezoekers en daar zouden de gasten niet meer van herstellen.

Bart Ramselaar deed zijn oude club pijn, nadat zijn voorzet via het been van Ramon Leeuwin in het Utrechtse doel belandde. Het tweede doelpunt van PSV was een stuk fraaier. De Jong werd bereikt door een voorzet van Santiago Arias en leverde een prachtige omhaal af, die keeper David Jensen te machtig was. In zijn laatste tien Eredivisie-duels scoorde de spits acht keer; in de veertig duels daarvoor maakte hij evenveel doelpunten. De doelpunten tegen Utrecht kwamen voort uit de eerste twee kansen voor PSV en de bezoekers hadden ongetwijfeld het gevoel dat ze zichzelf tekortdeden.

In de slotfase van het eerste bedrijf leek PSV op 3-0 te kunnen komen, toen Kevin Blom een penalty toekende. Hij concludeerde even later echter dat Gastón Pereiro zich liet vallen en gaf de aanvaller een gele kaart. In werkelijkheid werd hij wel licht geduwd door Leeuwin. In de tweede helft nam PSV verder afstand. Steven Bergwijn lanceerde zichzelf door de bal ver vooruit te spelen, liet Sean Klaiber zijn hielen zien en verschalkte Jensen. Utrecht zocht nog naar een aansluitingstreffer: zo pakte Zoet een schot van Kerk in de verre hoek.

PSV was niet in staat om Utrecht de wil op te leggen op het veld, maar kwam tegelijkertijd niet vaak in de problemen. In de tweede helft waren er voor beide teams minder kansen dan voor rust. Het bleef bij 3-0 en PSV kan rustig afwachten hoe Ajax het er zondag van afbrengt op bezoek bij Vitesse. Het gat tussen de nummers één en twee van de Eredivisie bedraagt voorlopig tien punten. Bij puntenverlies van Ajax in Arnhem zou PSV een gigantische stap zetten richting de landstitel.

-
Is 3-0 een juiste afspiegeling van de wedstrijd?

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
12
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
23

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties