Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onana beticht media van leugens: doelman niet op vakantie gestuurd

Laatste update:

De Telegraaf schreef vrijdag dat Onana door Ten Hag op vakantie was gestuurd naar Kameroen en waarschijnlijk niet meer terug zou keren bij Ajax. Er is al tijden veel te doen om de sluitpost, die komende zomer transfervrij vertrekt bij de huidige koploper van de Eredivisie. Onana keerde na zijn dopingschorsing plots terug onder de lat, maar wist geen overtuigende indruk achter te laten. Bovendien onderhoudt de Kameroener een bijzonder slechte relatie met de aanhang van Ajax, daar hij na de thuiswedstrijd tegen Sparta weigerde het Amsterdamse publiek te bedanken. Ten Hag passeerde hem vervolgens voor de bekerfinale tegen PSV (2-1 verlies) en gaf de voorkeur aan de teruggekeerde Maarten Stekelenburg. De Telegraaf wist te melden dat de dagen van Onana bij Ajax definitief geteld zijn.

Volgens Promoesport is Onana echter naar zijn geboorteland afgereisd vanwege een blessure en de dood van iemand die dicht bij hem stond. Toch lijkt de kans klein dat de 29-voudig international nog onder de lat verschijnt bij Ajax. Stekelenburg kreeg in de bekerfinale al een basisplaats en lijkt ook voor het restant van het seizoen verzekerd van zijn plek. Ten Hag kan voor de laatste vier speelrondes ook nog kiezen om Jay Gorter een kans te geven. Remko Pasveer, normaliter eerste keus, ligt al sinds het Champions League-duel met Benfica (2-2) uit de roulatie vanwege een gebroken vinger.

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
7
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
10
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties