Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Onana dreigt Ajax verder dwars te zitten met zijn toekomstplan'

Laatste update:

Onana zit zoals bekend een schorsing uit voor het innemen van het verboden middel furosemide. Aanvankelijk werd Kameroener voor twaalf maanden geschorst, maar het internationaal sporttribunaal CAS kortte de straf begin juni in. Onana mag vanaf 4 november 2021 weer in actie komen en mag twee maanden eerder zijn trainingsactiviteiten op clubniveau hervatten.

De voorbije tijd werd Onana nadrukkelijk in verband gebracht met Arsenal. Volgens de NOS zouden de Londenaren zes tot negen miljoen euro willen betalen voor de goalie, nu zijn schorsing is ingekort. Het is echter al een tijd stil rond de belangstelling van Arsenal. The Gunners brachten volgens Goal geen officieel bod uit op Onana en lijken dus niet door te pakken.

Zaterdag meldde Fabrizio Romano dat AS Monaco zich bij Ajax heeft gemeld voor Onana, maar niet tot een akkoord wist te komen. Details over de aanbieding had Romano daarbij niet. Wel is duidelijk dat Monaco gaat voor Alexander Nübel, die voor twee seizoenen wordt gehuurd van Bayern München. Ajax verlengde eerder al het contract van Maarten Stekelenburg, die ook volgend seizoen de eerste doelman lijkt te worden. Remko Pasveer werd transfervrij overgenomen van Vitesse om te fungeren als stand-in, terwijl met Jay Gorter van Go Ahead Eagles ook nog een talentvolle doelman werd aangetrokken.

Meer nieuws

Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli: 'Hij kan bijtekenen'
0
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
8
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
22
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties