Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onana heeft geen Kuip-vrees: 'Ik heb nog nooit een supporter zien scoren'

Laatste update:

Onana heeft naar eigen zeggen geen 'Kuip-vrees', ook al zullen de fans van Feyenoord ervoor proberen te zorgen dat de spelers van Ajax zich geen enkele seconde welkom zullen voelen. "In mijn hele leven heb ik - waar ook ter wereld - nog nooit een fan zien scoren. Ze kunnen doen wat ze willen", zo verzekert hij aan De Telegraaf.

"Ik doe mijn werk", zo benadrukt Onana, die in negen duels slechts zes tegendoelpunten om de oren kreeg. "Natuurlijk is Feyenoord-Ajax belangrijk, omdat het de nummer één tegen de nummer twee is. Maar voor mij is het een gewone wedstrijd." Ajax heeft momenteel vijf punten minder dan Feyenoord, dat tot dusver al zijn wedstrijden won.

-
Feyenoord - Ajax eindigt in een ...

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos verrast Villa in Birmingham en mag dromen van finale in eigen land
7
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
27
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties