Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onana: 'Ik ben klaar voor volgende stap met een nieuwe uitdaging'

Laatste update:

"Als ik moet gaan dan vertrek ik zeker weten. Ik wil weg, want je gaat je echt shit voelen als je zulke wedstrijden zo verliest", vertelde hij na de wedstrijd aan Goal. "Ik kan blijven en proberen om volgend seizoen toch kampioen te worden, maar als er iets beters komt ben ik weg denk ik. Voor mij is het nu ook belangrijk om naar mijn eigen carrière te kijken. Ik ben klaar voor mijn volgende stap met een nieuwe uitdaging."

Champions League-deelname zou een motivatie voor Onana kunnen zijn om toch bij Ajax te blijven. Als de Amsterdammers de tweede plek in handen weten te houden, zullen zij echter een aantal voorrondes moeten zien te overleven: "We zijn jonge spelers en willen allemaal stralen in Europese competities. We hadden vorig seizoen in Europa een heel mooi team en dat is nu helemaal weg. Om dat opnieuw op te bouwen is niet makkelijk."

Erik ten Hag krijgt de laatste tijd vanuit verschillende hoeken veel kritiek te verwerken, maar Onana vindt niet dat de trainer, die het sinds de winterstop voor het zeggen heeft, de kop van jut moet worden. De doelman geeft aan dat de schuld ook bij bijvoorbeeld Marc Overmars en Edwin van der Sar ligt: "Het is de fout van iedereen binnen Ajax, niet alleen die van Ten Hag."

Vind jij dat André Onana toe is aan een volgende stap?

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
48
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
8
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
33
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties