Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onana: 'Ik ga daar niet naartoe om het trottoir te schilderen'

Laatste update:

"De waarheid is dat ik er op dit moment niet aan denk. Het zou iets groots zijn om terug te keren bij Barcelona, het is een grote club. En wie zou daar niet willen spelen? Maar de waarheid is dat ik een speler van Ajax ben. Ik ben hier gelukkig en we zijn bezig aan een geweldig seizoen, daar proberen we ook van te genieten en ik probeer hier zoveel mogelijk te leren", legt hij uit aan het Spaanse Sport.

Onana is echter pas 22 jaar en er kan veel gebeuren in de toekomst: "Misschien moest ik wel hierheen komen om uiteindelijk weer terug te keren, het is niet makkelijk om vanuit de jeugd meteen door te stromen naar de hoofdmacht. Zeker vandaag de dag en voor een keeper is het zelfs nog moeilijker. Ik ben hier erg gelukkig, maar het is erg makkelijk om te zeggen: 'Onana, Barça wil je misschien wel hebben.' Je krijgt dan ook een groot probleem met mij, omdat ik wil spelen en daar niet heen ga om het trottoir te schilderen. Ik wil spelen."

De achtvoudig international van de Ontembare Leeuwen is inmiddels alweer even actief in de Eredivisie en hij denkt dat de geringe reputatie van de Nederlandse competitie misschien niet helemaal terecht is: "Deze competitie is erg goed voor jonge spelers. Je kan hier laten zien dat je talent hebt en iedereen houdt van de spelers van deze legendarische club. De Eredivisie is wel wat minder dat LaLiga of de Premier League, maar het is wel erg competitief."

Denk jij dat André Onana in de toekomst terug zal keren bij Barcelona?

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'Daardoor kan PSV moeilijk nee zeggen'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
4
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
13
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties