Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onana in de clinch met bondscoach: 'Hij zet ons land tegen ons op'

Laatste update:

"Ik kan niet zeggen dat hij een leugenaar is, maar als je met hem praat... Hij zegt tegen je dat hij je niet selecteert. En dan zegt hij op een persconferentie bijvoorbeeld dat je niet meer voor je land wilt uitkomen. En dan worden mensen boos op je, maar ik heb dat nooit gezegd", zegt Onana in een interview met FOX Sports.Volgens de sluitpost is hij niet de enige die zo behandeld wordt door de Belgische bondscoach van Kameroen.

"Dat is waarom veel spelers besluiten om niet meer mee te gaan. Het is een goede trainer, maar soms zegt hij dingen die hij niet zou moeten zeggen. Dat is heel raar", vervolgt de sluitpost van Ajax. "Als hij mij niet meer nodig heeft, is dat geen probleem. Het is niet iets waar ik bang voor hoef te zijn. We moeten allemaal eerlijk zijn. Als ik niet wil spelen, besluit ik dat ik niet ga spelen."

"Je hoeft er niet over te liegen, maar hij zet ons land tegen ons op. Hij is daar voor drie of vier jaar. Maar wij komen daar vandaan. Wij hebben meer problemen na hem... Het is niet goed wat hij doet", besluit Onana. Kameroen won vorig jaar de Afrika Cup, maar wist zich niet te plaatsen voor het WK.

Snap jij de frustraties van André Onana?

Meer nieuws

'PSG zorgt doelbewust dat PSV vele miljoenen misloopt voor Xavi Simons'
1
Emmen kan klus thuis klaren na laat gelijkspel op bezoek bij NAC
8
Gernot Trauner opgenomen in voorlopige EK-selectie Oostenrijk
4
Twee FC Twente-spelers één dag voor cruciale wedstrijd gespot op festival
18
FC Twente ziet welgeteld drie versterkingen rondlopen in de Eredivisie
6
Gedwongen vertrek bij Vitesse slaat in als een bom: 'Woede en onbegrip'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties