Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onana keert niet terug bij Ajax: Ten Hag stuurt doelman op vakantie

Laatste update:

Er is al tijden veel te doen om Onana. De doelman keerde na zijn dopingschorsing plots terug onder de lat, maar wist geen overtuigende indruk achter te laten. Bovendien onderhoudt de Kameroener een bijzonder slechte relatie met de aanhang van Ajax, daar hij na de thuiswedstrijd tegen Sparta weigerde het Amsterdamse publiek te bedanken. Ten Hag passeerde hem vervolgens voor de bekerfinale tegen PSV en gaf de voorkeur aan de teruggekeerde Maarten Stekelenburg. De Telegraaf weet vrijdag te melden dat de dagen van Onana bij Ajax definitief geteld zijn. De doelman is op vakantie gestuurd door Ten Hag.

Het dagblad somt een aantal redenen op waarom Ajax wel of niet met het kampioenschap aan de haal zou gaan en stelt dat de titel 'aan een zijden draadje hangt'. "Hoewel Ten Hag meermaals benadrukte dat Ajax de laatste weken in de stroeve wedstrijden ook goede fases kende, zit zijn elftal in een vormdip", stelt Ajax-watcher Mike Verweij. Onder meer de transferperikelen zorgen voor ruis. "Noussair Mazraoui is op weg naar Bayern en ook Ryan Gravenberch heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar de Duitse topclub. Daarnaast wil Antony de volgende stap in zijn carrière zetten, ligt Sébastien Haller goed in de markt en wordt er aan Lisandro Martínez, Jurriën Timber en Edson Álvarez getrokken."

Volgens Verweij 'laat het gemis van Antony zich voelen' bij Ajax. De Braziliaan staat aan de kant met een enkelblessure en het is nog maar de vraag of hij dit seizoen terugkeert. Mogelijk heeft ook Antony zijn laatste wedstrijd al gespeeld. "Hij wordt niet alleen gemist vanwege de acht treffers en vier assists die hij dit seizoen in de Eredivisie leverde, maar zeker ook vanwege de snelheid en diepgang van de buitenspeler. Zonder de Braziliaans international is het spel van de Amsterdammers een stuk voorspelbaarder dan met hem", stelt Verweij. "De beslissing om David Neres te laten vertrekken en toch af te zien van Steven Bergwijn kan Ajax weleens duur komen te staan."

Uitgerekend Feyenoord kan Ajax een helpende hand bieden. De Rotterdammers spelen op 8 mei thuis tegen PSV en zijn in de strijd om de derde plek zelf ook gebaat bij een goed resultaat. De ploeg van Arne Slot speelt drie dagen eerder echter de halve finale van de Conference League tegen Olympique Marseille, wat in het nadeel zou kunnen zijn voor Ajax. De huidige koploper van de Eredivisie lijkt een iets zwaarder programma te hebben ten opzichte van PSV, daar de Amsterdammers nog op bezoek moeten bij AZ en Vitesse. PSV treft buiten Feyenoord enkel clubs uit het rechterrijtje: SC Cambuur, Willem II, NEC en PEC Zwolle.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
7
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
35
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
9
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties