Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onana krijgt veeg uit de pan van voormalig teamgenoot: 'Beviel me totaal niet'

Laatste update:

Zowel Onana als Handanovic trok deze zomer de deur van Stadio Giuseppe Meazza achter zich dicht. Waar de voormalig Ajacied koos voor een transfer naar Manchester United, zette Handanovic een punt achter zijn actieve loopbaan. In dienst van Inter waren de twee sluitposten elkaars concurrenten en dat ging er niet altijd harmonieus aan toe, zo blijkt nu.

Meer: Naast Onana nog een voormalig Ajacied onder vuur na CL-avond: ‘Grote dissonant’

In gesprek met La Gazzetta dello Sport geeft Handanovic zijn oud-collega een trap na. "Ik was geen fan van zijn gedrag in die eerste twee maanden, toen hij niet speelde", aldus Handanovic. "Ik was blij dat hij zei dat hij een moeilijke start had gehad bij de club. Toen hij vertrok, heeft hij pas de waarheid verteld. Ik moet toegeven dat ik altijd consistent naar hem ben geweest en bereid was om hem te helpen."

De 39-jarige Sloveen verloor de concurrentiestrijd van Onana en belandde in zijn laatste jaar op de bank. "Maar niemand die heeft gezegd dat ik vorig seizoen blessures heb gehad. Een polsblessure, een gebroken vinger en een verrekking van de kuit. Maar ik zat altijd bij het team op de bank, zelfs als ik niet fit genoeg was om te spelen. Ik zou de ploeg nooit tegenwerken, vanwege mijn gevoel voor de club en de fans."

Handanovic hoopt in een nieuwe rol voor de club behouden te blijven. "Ik heb er vrede mee en ben blij met deze beslissing", aldus de man die 455 keer uitkwam voor Inter. "Nu zet ik mijn gezin op de eerste plaats. Mijn tweede leven begint. Ik kan alleen zeggen dat de club en ik de intentie hebben om te blijven samenwerken in een nieuwe rol en dat de omstandigheden daarvoor aanwezig zijn. We gaan het zien."

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
4
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties