Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onana: 'Wij stonden ook in de EL-finale, maar daar spreekt niemand meer over'

Laatste update:

"Als we zo spelen als tegen Bayern München of Benfica, is alles mogelijk", stelt Onana. De doelman van Ajax sluit niet uit dat de Amsterdammers erin slagen om de finale van de Champions League te bereiken. "Omdat je het in het voetbal nooit weet. Real Madrid heeft de Champions League drie jaar op rij gewonnen en wij stonden met een heel jong team in de Europa League-finale. Niemand had dat verwacht."

Als Onana moet kiezen tussen de landstitel of de finale van de Champions League, kiest hij voor de eindstrijd van het miljardenbal. "Maar dan wil ik die ook winnen. Niemand herinnert zich de verliezer. Iedereen heeft het over de winnaar. Wij stonden ook in de Europa League-finale, maar daar spreekt niemand meer over. We moeten dromen. Soms komen dromen uit", concludeert de sluitpost, die onder de indruk is van het niveau in de Champions League.

"Een foutje en de tegenstander krijgt een kans. Je moet gefocust zijn, want ze zijn meedogenloos. Een fout en ze maken je af. Dat geldt ook voor de Eredivisie, maar daar ligt het niveau niet zo hoog als in de Champions League. Als wij bijvoorbeeld tegen Bayern München of Benfica spelen, is het heel zwaar", aldus Onana. Dat Ajax er tegen VVV-Venlo (6-0 zege) in slaagde om de nul te houden, is volgens de doelman goed voor het zelfvertrouwen. "Het is voetbal. Veel dingen heb je zelf niet in de hand. Nu moeten we vooruit kijken en ik hoop dat we alles winnen."

Haalt Ajax de volgende ronde van de Champions League?

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
4
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
5
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties