Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Onbegrijpelijk dat Ferguson hiervoor verantwoordelijk wordt gehouden'

Laatste update:

Volgens de critici vond Ferguson het in zijn laatste jaar niet meer nodig om absolute topspelers te verleiden om naar Manchester te komen, omdat hij toch wist dat hij zou gaan vertrekken. Liverpool-icoon Jamie Carragher, tegenwoordig analyticus en columnist, vindt het onbegrijpelijk dat Ferguson verantwoordelijk wordt gehouden voor de malheur op Old Trafford.

Carragher ziet het compleet anders. "Wat we nu juist zien, is hoe geniaal Ferguson eigenlijk wel niet was. Hoeveel impact hij had op de club. Op 8 augustus 2011 veegde Manchester United de vloer aan met Arsenal: 8-2. Het werd gezien als een waanzinnige prestatie. Een week later won datzelfde team met 3-1 van Chelsea. Van de elf spelers die tegen Arsenal speelden, zaten er in de voorbereiding op dit seizoen tien spelers nog bij de groep. Alleen Patrice Evra is vertrokken."

"Sommige spelers die toen ook in actie kwamen zien er nu niet goed uit, maar Ferguson haalde het beste in die jongens naar boven", gaat Carragher verder. "Hij had de kwaliteit om Manchester United richting titels te sturen. Hij liet de spelers geloven dat ze alles konden winnen. Ferguson had een aura om zich heen. Sommige managers van tegenstanders klonken al verslagen, voordat de wedstrijd tegen Manchester United was gespeeld."

"Manchester United vond onder Ferguson altijd een manier om te winnen, ook al waren ze niet in hun beste vorm. Je moest tot de allerlaatste seconde van de wedstrijd vechten om te winnen of een punt te pakken. Manchester United zal nooit meer worden zoals het was onder Ferguson en ik vind het ongelooflijk dat zijn naam is gevallen nu de prestaties niet goed zijn. De enige fout die Ferguson heeft gemaakt, is dat hij onderschat heeft hoe goed hij wel niet was."

Kan Sir Alex Ferguson verantwoordelijk gehouden worden voor de prestaties van Manchester United?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties