Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Onbegrijpelijk dat we hier nooit een scout van Feyenoord hebben gezien'

Laatste update:

Esajas maakte Dumfries mee in zijn tijd bij Barendrecht en raakte al snel onder de indruk. "Je hoort mij niet zeggen dat ik verwacht had dat Denzel nu in Oranje zou spelen. Maar ik zag wel meteen zijn mogelijkheden, snapte niet waarom profclubs dit niet zagen", aldus Esajas in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Punt is: scouts kijken met name naar techniek. Niet naar atletisch vermogen en naar drive. Als je bedenkt dat De Kuip hier even verderop staat, vind ik het onbegrijpelijk dat we hier nooit een scout hebben gezien. Feyenoord heeft echt zitten slapen."

Dumfries maakte in de zomer van 2014 als zeventienjarige de overstap van Barendrecht naar Jong Sparta Rotterdam en ontwikkelde zich sterk. Vier jaar later mag hij zich Oranje-international noemen. "Denzel had één eigenschap die velen van zijn leeftijdgenootjes niet hadden: een niet-aflatende inzet'', aldus Esajas. "Alleen dreef hij dat weleens wat te ver door. Hij wilde de voorzet geven en die bal vervolgens ook zelf inkoppen." Daniël, zoon van Esajas en vriend van Dumfries vult aan: "Ik zie Denzel nog over dat veld razen. Dan had-ie de bal opgepikt bij zijn eigen keeper. En daar ging-ie vervolgens met van die grote stappen, in één rechte lijn naar de overkant, rechtstreeks op zijn doel af. Denzel was niet eens super breed, eerder lang. Maar hij was gewoon niet te houden voor tegenstanders. Als een olifant ging hij dwars door ze heen. Boem, boem, boem!"

Dolf Roks, hoofdscout bij Sparta, raakte snel onder de indruk van de leergierigheid van Dumfries. "Alles greep hij aan om beter te worden. Zijn lichaam zwabberde nog, dat moest meer in harmonie komen. Maar daar deed hij dan ook letterlijk alles aan. Er zit geen rem op die jongen. Een ruwe bolster met een leeuwenhart; dat was Denzel. ,En ik heb niet het idee dat hij al aan zijn plafond zit. Het karakter van Denzel kennende, gaat hij nog grote stappen maken."

Denzel Dumfries wordt de vaste rechtsback van Oranje

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties