Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onbegrip bij clubicoon: 'Dat besluit is niet met vreugde ontvangen'

Laatste update:

Van der Velde geeft aan dat Heerenveen nog altijd geen hoofdsponsor heeft gevonden en dat er nog een miljoenengat gevuld dient te worden. "Ik zou zeggen: probeer rust te houden op de afdeling die juist behoorlijk loopt. Het is jammer voor Hans en vervelend voor de club. Dit besluit werd ook niet met vreugde ontvangen door trainers en scouting."

"Voor zover Foppe de Haan en ik het konden beoordelen deed Hans het goed, maar ons pleidooi heeft hem niet geholpen", aldus Van der Velde. Vonk hekelde zelf met name het 'besluitvormingsproces' dat tot zijn vertrek uit Friesland heeft geleid. "Dat is onzorgvuldig, oneerlijk en niet objectief geweest", zei de oud-doelman zaterdag in de Leeuwarder Courant.

Had sc Heerenveen Hans Vonk moeten behouden?

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
7
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties