Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Onberispelijke' Micky van de Ven geeft ultiem signaal af aan Van Gaal

Laatste update:

Van de Ven is aan een indrukwekkend seizoen bezig en miste deze jaargang nog geen minuut bij Wolfsburg. Dinsdagavond bekroonde hij zijn goede vorm met zijn eerste treffer van het seizoen. Het leidde een 2-0 zege in en de derde clean sheet op rij voor de ploeg van trainer Niko Kovac. Die Wölfe zijn inmiddels acht officiële wedstrijden ongeslagen (drie gelijke spelen, vijf overwinningen). "Mijn eerste Bundesliga-doelpunt, een overwinning en dat tegen Dortmund. Zeker niet slecht", aldus Van de Ven.

Meer: Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam

De Wolfsburger Allgemeine Zeitung noemt het optreden van Van de Ven 'onberispelijk' en deelt het hoogste rapportcijfer uit aan de Nederlander. De centrale verdediger kopte al na zes minuten raak, toen een corner vanaf de rechterkant van het veld doorschoot tot bij de tweede paal. Voor Van de Ven was het vervolgens een koud kunstje om doelman Gregor Kobel te kloppen. Lukas Nmecha deelde Dortmund in de slotminuut de genadeklap uit.

Aanstaande vrijdag moet blijken of de treffer voldoende is voor Van de Ven om mee te gaan naar het WK. De linkspoot is een van de geselecteerde verdedigers en mag hopen op een uitverkiezing. "Het is mooi dat ik bij de voorlopige selectie zit. Vrijdag moet ik maar kijken of ik naar het WK of op vakantie ga", stelt een nuchtere Van de Ven. Een dag na de bekendmaking sluit Wolfsburg de eerste seizoenshelft af met een uitwedstrijd tegen TSG Hoffenheim. De ploeg van Kovac bezet momenteel de achtste plek in de Bundesliga met twintig punten uit veertien wedstrijden.

Bundesliga
VfL Wolfsburg
2 - 0
Borussia Dortmund
Moet Micky van de Ven met Oranje naar het WK?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties