Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Onder mijn leiding had Real Madrid vaker Champions League gewonnen'

Laatste update:

De bondscoach van Spanje was tussen 1999 en 2003 werkzaam voor Real en slaagde er in die periode tweemaal in om de belangrijkste Europese clubprijs in de wacht te slepen. Na de winst in 2000 was de zege in 2002 de laatste Champions League die de Madrilenen pakten, voordat het in 2014 voor de tiende keer gebeurde. Volgens Del Bosque was dat hem al eerder gelukt, als hij de kans had gekregen.

"Het is erg moeilijk om de Champions League te winnen. Wij hadden veel geluk en een hoop erg goede voetballers", doelt de 65-jarige oefenmeester tegenover Telediario op sterspelers als Zinédine Zidane, Luís Figo, Ronaldo, Roberto Carlos en Raúl. "Zonder verwaand of arrogant te doen; als ik had mogen blijven, denk ik dat we vaker de Champions League hadden gewonnen." Als bondscoach leidde Del Bosque het Spaans elftal naar de wereldtitel in 2010 en won hij twee jaar later het EK.

Denk je dat Vicente del Bosque gelijk heeft?

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties