Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Onder Verbeek dacht ik dat Twente eruit zou gaan, nu moet ik het nog zien'

Laatste update:

"Mijn gevoel zegt dat Sparta de minste kwaliteit heeft. Ze hebben voorin bijna geen snelheid. Volgens mij is dat het lastigste verhaal. Twente heeft de beste spelers en de grote onvrede daar is weg na het vertrek van Gertjan Verbeek. Ook gezien het programma, zou je zeggen dat zij nog wel wat punten gaan halen", zegt de journalist van het Algemeen Dagblad bij Studio Voetbal. De voorsprong van Sparta op Twente bedraagt nog één punt.

"Onder Verbeek dacht ik echt dat Twente eruit zou gaan, maar nu moet ik het nog maar zien", concludeert Mossou. Roda heeft inmiddels een voorsprong van drie punten op de club uit Enschede en John van 't Schip denkt dat die marge niet meer in gevaar komt. "Ik denk dat het momentum belangrijk is. Roda JC zit in een goede flow, heeft vertrouwen. Dat is natuurlijk ook belangrijk."

Wie degradeert rechtstreeks uit de Eredivisie?

Meer nieuws

Strootman heeft contact met Eredivisie-club om eventuele transfer te bespreken
5
Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
25
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
44
'FC Barcelona kiest een verrassende naam als opvolger van Xavi'
36
RKC-keeper Etienne Vaessen mag zich mogelijk opmaken voor debuut bij Suriname
2
Na dit moment besloot Ruud van Nistelrooij om te stoppen als voetballer
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties