Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Onderaannemers stadion AZ eerder betrokken bij ingestorte parkeergarage'

Laatste update:

De parkeergarage van de Dekamarkt in Wormerveer stortte op 18 september vorig jaar gedeeltelijk in nadat de lasverbindingen van de stalen ligger die de uitrit van de parkeergarage ondersteunde, bezweken. Een week geleden brak een deel van het dak van het stadion van AZ af. In beide gevallen zijn ondeugdelijke lasverbindingen de oorzaak. NH Nieuws meldt dat Ingenieursgroep Romkes B.V. verantwoordelijk was voor de berekening van de sterkte van de lasverbindingen bij het stadion van AZ en de garage in Wormerveer.

Het laswerk werd in beide gevallen gedaan door Jan de Roos Montage B.V., dat inmiddels failliet is. De Onderzoeksraad voor Veiligheid meldde afgelopen week dat er in het dak van het AZ-stadion nog twee breuken en verdachte plekken zijn gevonden. In het tussenrapport van de Onderzoeksraad staat dat de plekken en breuken verspreid door het station zijn gevonden.

Ingenieursgroep Romkes zou bij de parkeergarage in Wormerveer destijds een standaarddikte van de lasnaad hebben aangehouden, terwijl een zwaardere bevestiging nodig was. Daarna zou staalmonteur Jan de Roos Montage de verbinding ook nog dun hebben uitgevoerd, waardoor de draagkracht nog slechter werd. NH Nieuws kwam in het onderzoek beide partijen ook tegen inzake een bouwincident in Wateringen op oudejaarsdag in 2005, toen het dak van bouwmarkt Hornbach instortte.

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
4
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
3
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
7
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
12
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties