Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Onderhandelingen tussen Suárez en Barcelona in vergevorderd stadium'

Laatste update:

Suárez tekende in december nog een nieuw contract bij Liverpool en zijn contractueel vastgestelde afkoopsom is 85 miljoen euro. Dat bedrag geldt echter alleen voor Engelse clubs. Clubs uit het buitenland, zoals Real Madrid en Barcelona, hoeven 'slechts' 65 miljoen euro te betalen voor de handtekening van Suárez. Barcelona, dat een steraanval wil vormen met Neymar, Lionel Messi en Suárez, is naar verluidt al in onderhandeling met Liverpool en het kamp rond de aanvaller. 'Een vergevorderd stadium', zo klinkt het.

Er zijn volgens het dagblad drie redenen waarom Suárez naar Barcelona gaat. Ten eerste wil hij naar Catalonië omdat hij denkt dat de kans prijzen te winnen groter is met Barcelona dan met Liverpool. Ten tweede ziet Suárez een terugkeer in de Premier League niet meer zitten, nu hij de nationale ploeg van Engeland heeft afgeslacht. Ten derde heeft de Uruguayaan familie in Barcelona wonen.

Denk je dat Luis Suárez vertrekt bij Liverpool?

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
9
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
12
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
32
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties