Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onderhandelingen Ziyech en sc Heerenveen gestaakt

Laatste update:

SC Heerenveen deed Ziyech een aanbieding om bij te tekenen, maar kreeg 'nee' als antwoord. Ook een nieuwe poging strandde en inmiddels wordt er niet meer doorgepraat. "Hakim heeft absoluut en altijd de intentie gehad om zijn aflopende verbintenis bij de club onder de juiste voorwaarden te verlengen", stelt Nakhli Mondial in een reactie. "Dit is echter niet gelukt. Heerenveen heeft vervolgens aangegeven de optie in zijn contract te gaan lichten en hem de aankomende transferwindow te willen verkopen."

De zaakwaarnemers van de twintigjarige Ziyech stellen dat de ontwikkelingen op de markt nu 'rustig' bekeken worden. Er is volop belangstelling voor de aanvaller vanuit zowel de Eredivisie als het buitenland. De gepaste mogelijkheden worden nu in kaart gebracht, stelt men. Het heeft er dan ook alle schijn van dat Ziyech in de zomermaanden van club verandert. De Leeuwarder Courant stelde donderdag dat Ziyech 'nee' zei tegen een voorstel waarin hij 150.000 euro per seizoen kon verdienen.

Ook een tweede aanbod, dat hem een van de beste verdienende spelers binnen de selectie zou maken, werd geweigerd. Zodoende blijft het huidige contract van de speler leidend en kan de club niet meer doen dan een optie lichten waardoor Ziyech tot medio 2015 wordt gebonden. Als Ziyech bij zijn standpunt blijft, lijkt het erop dat de Friese club het beste over kan gaan tot verkoop in de zomer.

Hakim Ziyech doet er goed aan in de zomer te vertrekken bij sc Heerenveen

Meer nieuws

Ron Jans heeft gratis trainersadvies voor Ajax: 'Inhoudelijk ontzettend sterk'
2
De Telegraaf weet welke Italiaanse topclub gaat voor Kenneth Taylor
26
Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
30
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
19
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
10
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties