Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ondermaats PSV morst twee kostbare punten tegen AIK

Laatste update:

AIK verloor de voorgaande twee groepsduels en kwam ook in het Philips Stadion vlot onder druk te staan. Aanvoerder Nils-Eric Johansson raakte weliswaar in de vijfde minuut de buitenkant van de PSV-paal, maar het was de enige speldenprik van de Zweden. Vervolgens nam PSV het initiatief in handen en ging het op zoek naar de 1-0. Die liet lang op zich wachten: Dries Mertens gleed uit na naar binnen te zijn gesneden, Marcelo kopte in de handen van de AIK-keeper en Kevin Strootman mikte ook buitenkant paal.

Timothy Derijck kopte uit een voorzet van Mertens nog naast, Georginio Wijnaldum mikte over en daarvoor kwamen diverse steekpasses al niet aan: PSV dacht soms iets te frivool in offensief opzicht en miste simpelweg een koelbloedige afmaker. Met wat meer concentratie en geluk en langduriger balbezit was de eerste goal in het eerste half uur reeds gevallen, maar nu werd de rust doelpuntloos bereikt en kon AIK nieuwe krachten verzamelen om PSV van zich af te houden.

Na rust zette zich aanvankelijk hetzelfde spelbeeld voort als in de eerste helft. Een pass van Strootman bleek veel te scherp voor Tim Matavz, onzorgvuldigheid op het middenveld zorgde te vaak voor balverlies en in offensief opzicht wist PSV geen vuist te maken. Toen Matavz eindelijk eens de trekker overhaalde, deed hij dat helaas in buitenspelpositie. Advocaat bracht Luciano Narsingh voor een extra impuls en haalde Peter van Ooijen naar de kant. Zijn tweede wissel was noodgedwongen: Boy Waterman ging met heupklachten het veld af en maakte plaats voor Przemyslaw Tyton.

Luttele minuten na de keeperswissel zorgde AIK vrij verrassend voor 0-1. Lens verslikte zich voorin, waarna de Zweden direct de lange bal speelden richting Kwame Karikari. Marcelo kon de Ghanese aanvaller niet achterhalen en ook Tyton bracht geen redding; hij liet Karikari passeren en de bal diagonaal binnenschieten. PSV móést wel antwoorden en deed dat ook via Lens, de man in vorm. Hij lepelde de bal na een goede steekpass over de keeper heen en bracht wat rust terug in het team. Doordrukken tot 2-1 lukte echter niet: Strootman joeg de beste mogelijkheid naast en PSV bofte zelfs dat Celso Borges een kopkans niet benutte.

-
Zie jij PSV de knock-outfase nog bereiken?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
7
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties