Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onderonsje Van Gaal en Robben: 'Ik heb gezegd dat het geen optie is'

Laatste update:

Direct na het laatste fluitsignaal van de troostfinale tussen Brazilië en Nederland zei Van Gaal tegen Robben dat hij altijd welkom is op Old Trafford. "Ja, dat zei hij. Dat is mooi om te horen", erkende Robben naderhand in gesprek met de NOS. "Natuurlijk is het fijn om te horen dat er ergens een plekje voor je is, mocht er wat mis gaan. Maar ik heb gezegd dat Manchester voor me geen optie is."

"Dat weet hij ook. Ik ben bij Bayern op mijn plek." Robben heeft een speciale band met Van Gaal, die de aanvaller nog voor zijn doorbraak bij FC Groningen al kende. "Hij is de belangrijkste trainer die ik in mijn carrière gehad heb. Onder Van Gaal heb ik voor mijn eigen gevoel de stap naar de absolute top gemaakt. De rol die hij voor mij gespeeld heeft is echt heel groot. Dat ik nu bij Oranje een hele cyclus met hem heeft meegemaakt vind ik heel mooi."


-
Denk jij dat Arjen Robben ooit weer onder Louis van Gaal zal spelen?

Meer nieuws

'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
0
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
64
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
25
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
11
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
20
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties