Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onduidelijkheid over contractverlenging door complete stilte aan kant van Ajax

Laatste update:

"De stroperige werkwijze van Ajax inzake de contractverlenging van Pasveer is exemplarisch voor de onduidelijke situatie bij de Amsterdamse club, die een rommelig en sportief uiterst tegenvallend seizoen beleeft met veel wisselingen in de organisatie", schrijft De Telegraaf. Ajax nam begin april per direct afscheid van technisch manager Gerry Hamstra, waarna Sven Mislintat niet veel later als zijn opvolger werd gepresenteerd.

Pasveer leek enkele maanden geleden met het mondeling akkoord over een contractverlenging aan zijn derde seizoen in Amsterdamse dienst te kunnen beginnen. De reservedoelman kwam in de zomer van 2021 transfervrij over van Vitesse en groeide zelfs even uit tot eerste doelman. Sinds de komst van Gerónimo Rulli moet hij echter weer genoegen nemen met een rol op de reservebank.

Pasveer werd anderhalf jaar geleden als reservedoelman naar Ajax gehaald, maar kwam door de dopingschorsing van André Onana plots onder de lat te staan onder Erik ten Hag. Dat deed hij naar behoren. Pasveer hield vorig seizoen in alle competities 20 keer de nul in 28 wedstrijden. Veertien keer moest hij vissen.

Ook dit seizoen begon de 39-jarige goalie als eerste doelman onder Alfred Schreuder, maar zo succesvol als vorig seizoen werd het nooit. In 21 wedstrijden incasseerde hij 34 treffers. Slechts vijf keer hield hij de nul. Pasveer werd dus weer naar de bank verwezen en fungeert samen met Maarten Stekelenburg als reservedoelman. Jay Gorter, die ook nog tot het keepersbestand van Ajax behoort, besloot in de winter eieren voor zijn geld te kiezen met een huurtransfer naar het Schotse Aberdeen.

Pasveer kan met recht een laatbloeier worden genoemd. De Tukker begon zijn carrière bij FC Twente, waarna hij in 2006 de overstap maakte naar Heracles Almelo. Via Go Ahead Eagles (huur) kwam hij in 2014 bij PSV terecht. Bij de Eindhovenaren wist hij echter nooit een vaste waarde te worden, waarop hij zijn loopbaan vervolgde bij Vitesse. Na 112 officiële wedstrijden voor de Arnhemmers werd hij in de zomer van 2021 naar Ajax gehaald. In Qatar maakte hij onderdeel uit van de WK-selectie van Oranje.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
2
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
3
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
9
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
13

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties