Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

One Direction-fans kiezen nieuw uitshirt; supporters komen in opstand

Laatste update:

De 24-jarige Tomlinson is een zanger in de populaire boyband One Direction en de meest bekende supporter van Doncaster Rovers. Toen zijn inzending werd gekozen als een kandidaat voor het uitshirt voor het seizoen 2015/16, was al duidelijk dat hij ging winnen: veel fans van One Direction bezochten opeens de website van Doncaster Rovers en hielpen hun favoriet een handje. Tomlinsons ontwerp kreeg 33,7 procent van de stemmen.

Veel supporters van Doncaster Rovers morren en klagen dat er geen sprake is geweest van een eerlijke verkiezing, maar de clubleiding heeft in een statement laten weten dat het ontwerp van de zanger simpelweg een van de vijf beste inzendingen was. "Deze club is een schande geworden; ze geven niet meer om de fans, ze proberen gewoon zo veel mogelijk geld te verdienen", luidt een massaal gelikete reactie van een teleurgestelde supporter op Facebook. De kritiek is dat Doncaster Rovers expres voor het shirt van Tomlinson zou hebben gekozen, simpelweg omdat deze het meest verkocht zou worden.

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
16
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties