Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onfortuinlijke Grosskreutz toch 'heel blij' met stap naar Galatasaray

Laatste update:

Via Instagram geeft Grosskreutz, die werd overgenomen van Borussia Dortmund aan, het jammer te vinden dat hij geen wedstrijden zal mogen spelen. "Maar ik doe wel gewoon mee tijdens alle trainingen", verzekert de multi-inzetbare Duitser. "Ik heb gekozen voor Galatasaray en ik zal alles wat ik heb inzetten om jullie te helpen", belooft Grosskreutz.

"Ik wil voor dit team strijden, leven en successen boeken. Ik vind het heel mooi dat ik bij jullie ben gekomen en ik geniet ervan", aldus de zomeraanwinst. Normaal gesproken zou Grosskreutz terug zijn gegaan Dortmund, maar Galatasaray sprak de wens uit de vleugelspeler alsnog per direct over te nemen van de Duitsers: Borussia Dortmund ging akkoord.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
100
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties